آراد برندینگ
خانه / دسته‌بندی نشده / تولید و پخش آب آشامیدنی سالم

تولید و پخش آب آشامیدنی سالم

تولید آب آشامیدنی مراحل کاملاً دقیق و حساب شده ای دارد که جهت سالم بودن آب باید همه آنها را با دقت و نظارت کامل انجام دهند و سپس آن را جهت بارگیری و پخش به بازارهای هدف بسته بندی نمایند.
در ایران تولید آب آشامیدنی سالم یک صنعت نوپا و جدید است و به تازگی مردم به تفاوت بین آب معدنی و این نوع آب پی برده اند البته باید گفت که کمتر خریدار و مصرف کننده ای به نوع آب بسته بندی توجه می کند و تنها با هدف رفع تشنگی یک بطری با هر برند و مدلی که باشد از یخچال سوپرمارکت ها برمی دارد.
بنابراین بهتر این است که قبل از هر موضوعی اندکی سطح اطلاعات خود را در مورد مراحل و چگونگی تولید آب آشامیدنی بالا ببرید تا بیشتر با این صنعت آشنا شوید.

مراحل تولید آب آشامیدنی

بر خلاف آب معدنی برای تولید و تهیه آب آشامیدنی منابع بسیار زیادی وجود دارد یعنی در هر منطقه ای که دسترسی به هر نوع منبع ای (چشمه، رودخانه، آب قنات، آب های زیر زمینی، دریاچه و …) امکان پذیر باشد می توان یک کارخانه تولیدی با مجوز دولت تاسیس نمود.
اما باید دقت شود که تمامی مراحل تولیدی با دقت انجام شود تا در نهایت آبی سالم و عاری از هرگونه آلودگی به بازار مصرف عرضه شود.

آب آشامیدنی سالم

به طور کلی مراحل تولید یک بطری آب آشامیدنی شامل مراحل زیر می باشد:

  • ذخیره سازی آب در مخزن های مخصوص و آماده نمودن آنها جهت عملیات تصفیه
  • در این مخازن آب، هواگیری و بعد از آن کلر زنی می شود.
  • بعد از کلر زنی، آب از یک فیلتر شنی جهت جداسازی هر گونه جسم خارجی عبور داده می شود.
  • در این مرحله مجدداً از کلر جهت تصفیه کردن آب از هرگونه موجود زنده یا باکتری استفاده می کنند که این مرحله در مخازن بسیار بزرگ و به مدت ۲ ساعت به طول می انجامد.
  • آب کلردار باید مجدداً فیلتر شود تا کلرهای اضافی از آن جدا و خالص شود، به این منظور از فیلترهایی بسیار قوی که حاوی دانه های کربن فعال هستند عبور داده می شوند.
  • در این مرحله عمل میکرو فیلتراسیون صورت می گیرد. یعنی فیلتر کردن بسیار دقیق جهت خالص نمود آب از هرگونه آلودگی و ذرات معلق
  • در مرحله بعد جهت اطمینان کامل از عدم وجود هرگونه آلودگی از اشعه ماوراء بنفش جهت فیلتر کردن آب بهره می برند.
  • برخی از شرکت ها در این مرحله از فرآیند اسمز معکوس جهت حذف کامل آلودگی های میکروبی و مواد جامدی مانند کلر که به آب اضافه کردند استفاده می کنند. البته همه شرکت این فن آوری را دارا نمی باشند.
بعد از طی این مراحل آب نمک زنی می شود و آماده پرکردن و سپس بسته بندی، توجه داشته باشید که آب بسته بندی باید به مدت ۲۴ ساعت در انبار ساکن باشد و مجدداً مورد آزمایش قرار گیرد تا از سالم بودن آن اطمینان کامل حاصل شود.
بعد از آزمایش مجدد و تاییدیه سالم بودن آنها از آزمایشگاه، آب بسته بندی توسط شرکت های پخش به بازارهای هدف و برای خریداران ارسال می شوند.
پخش آب آشامیدنی نیز خود دارای مراحل متفاوتی است که هر شرکت بنابر داشتن نمایندگی یا مراکز پخش محصولات خود به شهرهای مختلف ارسال می کند.

منبع: نوشیدنی های ایران

مطلب پیشنهادی

بزرگترین تولیدی آب آشامیدنی ارزان

ارزان بخرید، پول زیاد به آب های موجود در بازار ندهید. تولیدی ما بزرگترین و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *